Η «Ελεύθερη Ώρα» τα ρίχνει στους Iron Maiden για τη φωτιά: «Μας έκαψαν σατανάδες»

Η «Ελεύθερη Ώρα» τα ρίχνει στους Iron Maiden για τη φωτιά: «Μας έκαψαν σατανάδες»

Facebook
Twitter
Email

Η «Ελεύθερη Ώρα» τα ρίχνει στους Iron Maiden για τη φωτιά: «Μας έκαψαν σατανάδες»

Ακόμα ένα πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας» έχει μία δόση… υπερβολής. Αυτή τη φορά θεωρεί ως αίτιο της μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε πριν 2 μέρες στην Αττική, τη μεγάλη συναυλία των Iron Maiden στη χώρα μας.

Αφορμή για το πρωτοσέλιδο, είναι η «θεωρία» που κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο και αναφέρει ότι στις 20 Ιουλίου του 2018 οι Iron Maiden είχαν κάνει συναυλία στην Μαλακάσα και τρεις μέρες μετά είχε ξεσπάσει η μεγάλη φωτιά στο Μάτι. Τώρα, το συγκρότημα εμφανίστηκε στις 16 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ και τρεις μέρες μετά είχαμε μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη.

Οι… σατανάδες Maiden

Ο υπέρτιτλος αναφέρει: «Έπιασαν τόπο οι επικλήσεις των Iron Maiden στο «θηρίο 666», ενώ προσθέτει «50.000 θεατές στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν -άθελά τους ως επί το πλείστον- σε δαιμονική τελετή, υπό τους ήχους του Μπαφομέτ και εν συνεχεία ξέσπασε η οργή του Θεού στην Αττική Γη».

Στην φωτογραφία που έχει στο πρωτοσέλιδο (τραβηγμένη από την κάμερα του ΣΚΑΙ), δείχνει την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό με φόντο της φλόγες ενώ οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας διακρίνουν τα μάτια του κακού και αναφέρουν χαρακτηριστικά στο σχόλιο: «Προσέξτε τα πύρινα μάτια του κακού πως ατενίζουν την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό».

Το πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!