Η φωτογραφία από γάμο που προκάλεσε συζήτηση – Την αποκάλεσαν την πιο «φθηνή» καλεσμένη που υπάρχει

Η φωτογραφία από γάμο που προκάλεσε συζήτηση – Την αποκάλεσαν την πιο «φθηνή» καλεσμένη που υπάρχει

Facebook
Twitter
Email

Η φωτογραφία από γάμο που προκάλεσε συζήτηση – Την αποκάλεσαν την πιο «φθηνή» καλεσμένη που υπάρχει

Μια γυναίκα που ήταν καλεσμένη σε γάμο προκάλεσε συζήτηση με την εμφάνισή της. Η φωτογραφία της με ένα φόρεμα με χαμηλό ντεκολτέ «άναψε» την κουβέντα στο Reddit σχετικά με την κατάλληλη ενδυμασία σε έναν γάμο και την αναστάτωση που μπορεί να προκαλέσει στη νύφη τη μεγάλη της μέρα.

Η εν λόγω γυναίκα φορούσε ένα μπλε φόρεμα αποκαλυπτικό στο στήθος και στεκόταν δίπλα στη λιγότερο… προικισμένη νύφη που φορούσε ένα λευκό φόρεμα.

Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε στο Reddit με τη λεζάντα: «Όταν πρέπει απλά να κλέψεις τις εντυπώσεις».

Ένας σχολιαστής έγραψε: «Βάζει επίτηδες τον εαυτό της μπροστά από τη νύφη και κρεμάει τα β@@@ της ακριβώς στο κέντρο». Ένας δεύτερος αστειεύτηκε: «Όσο περισσότερο κοιτάς, τόσο χειρότερο γίνεται».

Υπήρχαν όμως και συμπονετικοί σχολιαστές.

«Δεν μοιάζει πραγματικά να προσπαθεί να κλέψει τις εντυπώσεις. Μοιάζει περισσότερο σαν να είχε πιει μερικά ποτά (φυσικά, είναι γάμος) και δεν έδωσε προσοχή στο πώς θα φαινόταν η πόζα της στην κάμερα. Επίσης, το αλκοόλ σε ζεσταίνει και έτσι η έκθεση του στήθους πιθανότατα δεν θα ήταν τόσο αντιληπτή σε εκείνη».

“The more you look, the worse it gets.”

Posted by New York Post on Monday, April 10, 2023

Ένας άλλος, πάλι, σχολίασε ότι οι γυναίκες με μεγάλο στήθος αντιμετωπίζονται άδικα. «Δεν μπορεί να κάνει κάτι για το γεγονός ότι έχει μεγαλύτερο στήθος. Το ίδιο φόρεμα σε μια γυναίκα με μικρότερο στήθος δεν θα θεωρούνταν ότι “προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή”. Οι άνθρωποι είναι τόσο επικριτικοί απέναντι στις γυναίκες με μεγάλο στήθος που είναι λυπηρό».

Κάποιοι χαρακτήρισαν την κριτική σκέτο μισογυνισμό.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!