«Η γη της ελιάς»: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εισέβαλλε στη σειρά και το Twitter του επιφύλαξε θερμή υποδ...

«Η γη της ελιάς»: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εισέβαλλε στη σειρά και το Twitter του επιφύλαξε θερμή υποδ…

Facebook
Twitter
Email

«Η γη της ελιάς»: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εισέβαλλε στη σειρά και το Twitter του επιφύλαξε θερμή υποδοχή – «Έλα ρε Ντάνο, καλή αρχή»

Την πολυαναμενόμενη επίσημη πρώτη είχε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού, «Η γη της ελιάς». Ο νικητής του πρώτου Survivor θα υποδυθεί τον Ορέστη Αντωνιάδη, ο οποίος και ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες λίγα λεπτά πριν ρίξει αυλαία το νέο επεισόδιο του σίριαλ που προβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (11/4) στο MEGA.

Ο Ορέστης Αντωνιάδης (Γιώργος Αγγελόπουλος) έφτασε με ένα μικρό σκάφος στη Μάνη με σκοπό σύντομα να ταράξει για τα καλά τα νερά της μικρής κοινωνίας. Η τράπουλα θα μοιραστεί ξανά από την αρχή και οι εξελίξεις θα είναι συνταρακτικές αφού θα δώσει λύσεις σε αρκετά άλυτα μυστήρια.

Στα πρώτα πλάνα δευτερολέπτων από την άφιξη του νέου ήρωα στη «Γη της ελιάς» παρακολουθήσαμε τον νικητή του Survivor να καταφτάνει με βλέμμα πολλά υποσχόμενο, αλλά χωρίς έστω να πει μια λέξη. Ουσιαστικά επρόκειτο για την ανακοίνωση των συντελεστών για τη νέα άφιξη στο σίριαλ.

Όπως έχει γίνει ωστόσο γνωστό, ο Ορέστης Αντωνιάδης κρύβει πολύ περισσότερα από όσα θα μας δείξει αρχικά. Μπορεί να έφτασε στη Μάνη ως απλός τουρίστας, όμως ο χαρακτήρας συνδέεται άμεσα με τον αδικοχαμένο Κίμωνα και έτσι, πολύ σύντομα, θα γίνει ο εφιάλτης του Δημοσθένη. Η αντίστροφη μέτρηση για τον Δημοσθένη Καπερνάρο έχει ήδη ξεκινήσει και κανείς δε θα μπορέσει να τον καλύψει πια.

Η βουβή αυτή είσοδος που έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεσήκωσε, όπως ήταν αναμενόμενο, το φανατικό κοινό της σειράς «Γη της ελιάς» στα social media, το οποίο ωστόσο ήθελε να τον δει λίγο παραπάνω και όχι σε μία μόνο σκηνή.

Το Twitter του επιφύλαξε θερμή υποδοχή και αναμένει την εξέλιξη του ρόλου του στη σειρά.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!