Η νύφη που έχασε μια φίλη ετών εξαιτίας του κανόνα στον γάμο της – Την αποκαλούν «τρελή»

Η νύφη που έχασε μια φίλη ετών εξαιτίας του κανόνα στον γάμο της – Την αποκαλούν «τρελή»

Facebook
Twitter
Email

Η νύφη που έχασε μια φίλη ετών εξαιτίας του κανόνα στον γάμο της – Την αποκαλούν «τρελή»

Μια νύφη έχασε μια επί χρόνια φίλη της, αφού απαγόρευσε στη γυναίκα να φέρει το νέο της φίλο ως +1 στη γαμήλια τελετή των 96 ατόμων. Οι σχολιαστές στα social media τα έβαλαν μαζί της, χαρακτηρίζοντας την κίνησή της χωρίς λογική.

«Έχασα μια φιλία 7+ ετών επειδή δεν προσκάλεσα έναν φίλο της που δεν γνώρισα ποτέ», είπε η 258χρονη Cora Breilein, lifestyle και beauty influencer από την Καλιφόρνια, σε ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές.

Η εξομολόγηση έγινε πάνω σε ένα στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας «Συχνές ερωτήσεις» της ιστοσελίδας του γάμου της.

Ο ιστότοπος ανέφερε ότι ίδια και ο Jared -με τον οποίο ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Γκλεν Έλεν της Καλιφόρνια στις 22 Απριλίου- δεν θα φιλοξενούσαν τους συντρόφους των καλεσμένων τους αν το όνομα του επιπλέον ατόμου δεν συμπεριλαμβανόταν ήδη στην κάρτα «Save the Date» ή στην επίσημη πρόσκληση.

Η νύφη που έχασε μια φίλη ετών εξαιτίας του κανόνα στον γάμο της – Την αποκαλούν «τρελή»

«Ο γάμος μας ήταν τόσο ξεχωριστός και οικείος γνωρίζοντας όλους όσους ήταν εκεί», συνέχισε η Breilein στο κείμενο επί της οθόνης στο TikTok. «Αξίζει να ξεχωρίσετε τους ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται να γίνουν μέρος της ζωής σας, έξω».

Αλλά δεν συμφώνησαν όλοι με τα λόγια της για το «ξεχορτάριασμα». «Καθαρή τρέλα αν δεν μπορείς να φέρεις τον σύντροφό σου σε έναν γάμο», σχολίασε κάποιος. Σε μια επόμενη ανάρτηση, η Breilein υποσχέθηκε να περιορίσει ορισμένα σχόλια για το viral βίντεο της για χάρη της δικής της ψυχικής υγείας.

«Δηλαδή ο σύντροφός μου εδώ και 4 χρόνια δεν θα ήταν ευπρόσδεκτος; Ούτε καν θα παρευρισκόταν», συνέχισε ο σχολιαστής.

Η Breilein απάντησε άμεσα, εξηγώντας ότι εκείνη και ο Jared επέτρεψαν στους καλεσμένους να φέρουν φίλο, φίλη ή αρραβωνιαστικό στο γάμο τους, με την προϋπόθεση ότι είχαν ήδη γνωρίσει το plus one πριν από τη μεγάλη τους μέρα.

«Απλώς είχε να κάνει με το να προσκαλέσουμε ανθρώπους που θα είναι στη ζωή μας μακροπρόθεσμα», δήλωσε σε ένα επόμενο βίντεο. «Αν δεν είχα γνωρίσει ποτέ τον φίλο ή τη φίλη τους, δεν ένιωθα άνετα να τους προσκαλέσω».

Η νύφη που έχασε μια φίλη ετών εξαιτίας του κανόνα στον γάμο της – Την αποκαλούν «τρελή»

Συνέχισε να σημειώνει ότι οι συχνές ερωτήσεις στον ιστότοπο του γάμου της – οι οποίες περιλάμβαναν επίσης περιορισμούς σχετικά με την ενδυμασία των καλεσμένων, την πολιτική απαγόρευσης κινητών τηλεφώνων, τη ρήτρα «δεν επιτρέπονται απρόσκλητα παιδιά» και την απειλή να αρνηθεί την είσοδο σε όσους αργήσουν – δεν ήταν «κανόνες», αλλά μάλλον «κατευθυντήριες γραμμές» που ευθυγραμμίζονταν με τη «βασική εθιμοτυπία του γάμου».

Η Breilein επέμεινε ότι κάθε μία από τις κατευθυντήριες γραμμές της ήταν απαραίτητη όταν επρόκειτο να κάνει τη γιορτή των ονείρων της.

@corabrei

Replying to @beaun123

♬ original sound – Cora Breilein

«Οι Συχνές Ερωτήσεις υπήρχαν επειδή κάναμε έναν σκόπιμα μικρό γάμο και θέλαμε να γνωρίζουμε κάθε άτομο εκεί», σημείωσε. «Αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν τον κανόνα “Χωρίς δαχτυλίδι, δεν υπάρχει πρόσκληση”, και εμείς δεν ήμασταν τόσο αυστηροί σε αυτό».

Η νύφη που έχασε μια φίλη ετών εξαιτίας του κανόνα στον γάμο της – Την αποκαλούν «τρελή»

Παρά το γεγονός ότι τσίμπησε το TikTok, η Breilein, η οποία πιθανώς διέγραψε μερικά από τα πιο κακεντρεχή σχόλια, δήλωσε ότι οι αμφιλεγόμενοι περιορισμοί της βοήθησαν την ιδιαίτερη ημέρα της να εξελιχθεί χωρίς προβλήματα.

«Ξέρω ότι η ημέρα του γάμου μου, ξέρω ότι ήταν επιτυχημένη», είπε. «Διασκέδασα πολύ, ο αρραβωνιαστικός μου διασκέδασε πολύ, οι φίλοι και η οικογένειά μας διασκέδασαν πολύ… και αυτό είναι το μόνο που μετράει».

Κάποιοι συμφώνησαν μαζί της. «Ας μην ξεχνάμε ότι το +1 κοστίζει χρήματα… Θα ήμουν κι εγώ αυστηρή αν δεν τους ήξερα», σχολίασε μια υποστηρίκτρια της Breilein.

«Το να είσαι καλεσμένος σε έναν γάμο είναι προνόμιο. Ακολουθήστε τους κανόνες τους», ανέφερε ένα άλλο σχόλιο.

«Έχω χάσει φίλους μιας ζωής επειδή δεν κάλεσα τον φίλο που είχαν έναν μόλις μήνα, που δεν έχω γνωρίσει ποτέ. Βγαίνει το πραγματικό πρόσωπο», ανέφερε μια πρόσφατη νύφη.

Σε αυτό, ο Breilein απάντησε: «Είναι ειλικρινά λυπηρό, αλλά ένας καλός τρόπος για να φύγουν άνθρωποι που είναι ήδη κοντά στην έξοδο. Έτσι το έβλεπα κι εγώ».

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!