Η viral φωτογραφία από το ψυγείο στο γραφείο με το λουκέτο στο γάλα – «Μικροπρέπεια ή δικαιολογημένη...

Η viral φωτογραφία από το ψυγείο στο γραφείο με το λουκέτο στο γάλα – «Μικροπρέπεια ή δικαιολογημένη…

Facebook
Twitter
Email

Η viral φωτογραφία από το ψυγείο στο γραφείο με το λουκέτο στο γάλα – «Μικροπρέπεια ή δικαιολογημένη ασφάλεια;»

Μια viral φωτογραφία έχει προκαλέσει συζήτηση σχετικά με τους τρόπους συμπεριφοράς στο γραφείο. Ένα ανώνυμο άτομο με το ψευδώνυμο Vented55 δημοσίευσε μια φωτογραφία στο νήμα CasualUK του Reddit για να ζητήσει τη γνώμη των άλλων σχετικά με μια πρακτική του γραφείου, η οποία δείχνει ένα ψυγείο γεμάτο με πολλά μπουκάλια γάλα, με το ένα να έχει πάνω του ένα λουκέτο.

«Κορυφαία μικροπρέπεια ή δικαιολογημένη ασφάλεια στην κουζίνα του γραφείου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Οι χρήστες του Reddit άρχισαν τα σχόλια σχετικά με την κίνηση και μοιράστηκαν ιστορίες από τα δικά τους φιάσκο με το ψυγείο του γραφείου.

Οι περισσότεροι από τους σχολιαστές συμφώνησαν με τη χρήση της κλειδαριάς και δεν θεώρησαν ότι ήταν υπερβολή.

Η viral φωτογραφία από το ψυγείο στο γραφείο με το λουκέτο στο γάλα – «Μικροπρέπεια ή δικαιολογημένη...

«Ως κάποιος που συνήθιζε να αγοράζει γάλα κάθε εβδομάδα, μόνο και μόνο για να είναι εντελώς άδειο το πρωί της Τετάρτης, καταλαβαίνω απόλυτα τη λογική», δήλωσε ο Silver76. «Ψηφίζω ότι δεν είμαι μικροπρεπής».

Ο Pedrolami έγραψε: «Έχοντας κάποιον που μου έκλεψε το φαγητό στη δουλειά, συμφωνώ απόλυτα».

«Πάντα χαίρομαι να μοιράζομαι το γάλα μου στο γραφείο, αλλά το πόσες φορές έχω διαπιστώσει ότι το γάλα ΜΟΥ το οποίο αγόρασα είναι εντελώς άδειο χωρίς να προσφέρεται/διατίθεται αντικαταστάτης με κάνει να νιώθω ότι αυτό είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να φτιάχνεις ένα φλιτζάνι τσάι και να διαπιστώνεις ότι κάποιος τελείωσε το γάλα και σε άφησε χωρίς γάλα», μοιράστηκε ο Williamblair.

Ένα άλλο άτομο είπε ότι είχε επίσης κλειδώσει το γάλα του στο ψυγείο της δουλειάς του. «Αγόρασα ένα UdderLok για το γάλα μου στη δουλειά και λειτούργησε μια χαρά για μερικές εβδομάδες, αλλά μετά νομίζω ότι κάποιος κλέφτης το πήρε ως πρόκληση και λίγο πολύ διέλυσε το κουτί για να κλέψει το γάλα», σχολίασε ο Dannywonderful.

Ορισμένοι συμφώνησαν ότι το μέτρο ασφαλείας φαίνεται απαραίτητο και σημείωσαν ότι το να κλειδώνετε τα πράγματά σας για να αποφύγετε την κλοπή τους είναι κάτι συνηθισμένο – αν και δεν γίνεται τόσο συχνά με τα τρόφιμα.

«Δεν είναι πιο ασήμαντο από το να χρησιμοποιείτε ένα ντουλάπι για να αποθηκεύετε τα πράγματά σας ή να κλειδώνετε το ποδήλατό σας. Δεν είναι ασήμαντο να εμποδίζεις τους ανθρώπους να κλέβουν τα πράγματά σου», σημείωσε ο Corporal_Anaesthetic.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!