Η viral ομιλία σε γάμο από τον μεγάλο αδερφό της νύφης – «Ήταν ένα βαρετό κορίτσι»

Η viral ομιλία σε γάμο από τον μεγάλο αδερφό της νύφης – «Ήταν ένα βαρετό κορίτσι»

Facebook
Twitter
Email

Η viral ομιλία σε γάμο από τον μεγάλο αδερφό της νύφης – «Ήταν ένα βαρετό κορίτσι»

Viral έχει γίνει στο διαδίκτυο ένα χιουμοριστικό βίντεο που προέρχεται από ένα γάμο και μιλάει συγκεκριμένα ο μεγάλος αδερφός της νύφης, ο οποίος την περιγράφει ως ένα «βαρετό κορίτσι», όπου όμως τον κάνει ευτυχισμένο.

Όπως αναφέρει η nypost.com, το βίντεο δημοσιεύτηκε σε λογαριασμό του TikTok με το όνομα @isaac9ice, ενώ μιλάει ο Sean για την αδερφή του Lindsey.

«Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Δεν μπορώ να πω ότι με ενδιέφερε υπερβολικά να τη γνωρίσω, αλλά οι γονείς μου ήθελαν κι άλλο παιδί», είπε χαρακτηριστικά. «Όταν γεννήθηκε, ήταν μεγάλο κορίτσι. Κάποιοι θα έλεγαν βαρετό… Την οδήγησαν έξω στο διάδρομο και η πρώτη μου λέξη ήταν “άδικο”», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, ο Sean ανέφερε πως τσακώνονταν διαρκώς με την Lindsey, η οποία ως μικρότερη είχε την εύνοια των γονιών και των παππούδων, με αποτέλεσμα να νιώθει αδικημένος. Μάλιστα, είπε ότι χρειάστηκε να παρουσιάσει βίντεο μια φορά, ώστε να πειστεί η οικογένεια του, πως εκείνος είχε δίκιο σε μια διαφωνία με την αδερφή του.

Ωστόσο, σημείωσε πως είναι τυχερός που την έχει στη ζωή του και ότι τον κάνει ευτυχισμένο, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στους νεόνυμφους.

«Δεν έχω δει ποτέ την αδερφή μου τόσο σίγουρη, χαλαρή και χαρούμενη, και την οικογένειά μας. Αυτό λέει πολλά», είπε στη συνέχεια και περισσότεροι από 700 καλεσμένοι τον χειροκρότησαν.

@isaac9ice

Older brother of the bride “brought down the roof” with a hilarious wedding speech #wedding #weddingspeech

♬ original sound – Isaac500🇩🇪🇳🇬

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!