Καίει τούβλα από… κακά στη σόμπα για να ζεσταθεί – «Εξοικονομώ 56 ευρώ τον μήνα»

Καίει τούβλα από… κακά στη σόμπα για να ζεσταθεί – «Εξοικονομώ 56 ευρώ τον μήνα»

Facebook
Twitter
Email

Καίει τούβλα από… κακά στη σόμπα για να ζεσταθεί – «Εξοικονομώ 56 ευρώ τον μήνα»

Μια γυναίκα στην Αγγλία βρήκε έναν τρόπο να εξοικονομήσει χρήματα καίγοντας τούβλα από… κακά και δηλώνει πως είναι χαρούμενη γι΄ αυτο.

Η Kelly Wheeler, όπως αναφέρει η NewYorkPost χρησιμοποιεί μικροσκοπικά περιττώματα αλόγων για να φτιάξει τούβλα, τα οποία στη συνέχεια τα βάζει στη σόμπα που έχει στη δουλειά της.

Εκτός από τη χρήση ηλιακών φώτων, με αυτό τον τρόπο η Kelly ισχυρίζεται ότι εξοικονομεί περίπου 50 λίρες (56 ευρώ) τον μήνα στους λογαριασμούς ενέργειας στο κέντρο αναρρίχησης που διατηρεί.

Όσο για τις… πρώτες ύλες, αυτές τις παίρνει από τα δύο πόνι που έχει στην επιχείρησή της. Μάλιστα μέσω της σόμπας που καίει τα κακά των αλόγων, η Kelly φτιάχνει και αγγλικό πρωινό στους υπαλλήλους της.

«Δεν μπορώ να σας πω πόσο χαρούμενη με κάνει. Μου αρέσει να επαναχρησιμοποιώ και να ανακυκλώνω, και μένουμε ζεστοί στο γραφείο δωρεάν Είναι καταπληκτικό».

Η ίδια πάντως παραδέχτηκε ότι μπορεί να λερωθεί λίγο όταν βρίσκεστε στη διαδικασία κατασκευής των τούβλων, αλλά αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία για αυτήν ή τους συναδέλφους της.

«Είχαμε ανάμεικτες αντιδράσεις. Πολλοί άνθρωποι επικοινώνησαν μαζί μας ρωτώντας πώς φτιάχνουμε τα τούβλα και θέλουν να το δοκιμάσουν», είπε μεταξύ άλλων.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!