Κορίτσι σώζει τη ζωή του μικρού αδερφού της και γίνεται viral (vid)

Κορίτσι σώζει τη ζωή του μικρού αδερφού της και γίνεται viral (vid)

Facebook
Twitter
Email

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη μέσα σε ασανσέρ σε κτίριο συνοικίας της Κωνσταντινούπολης που παραλίγο να οδηγήσει σε πνιγμό ενός 5χρονου παιδιού, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Σίγμα, Μαρία Ζαχαράκη.

 

Δύο αδέλφια και ο φίλος τους μπήκαν μόνα τους μέσα στο ασανσέρ μετά το παιχνίδι τους, ωστόσο το ένα από τα δύο αδέλφια είχε τυλιγμένο στο λαιμό του ένα σχοινί με το οποίο έπαιζαν νωρίτερα.

Χωρίς να το αντιληφθεί ο μικρός, η πόρτα του ασανσέρ έκλεισε κι ένα κομμάτι του σχοινιού έμεινε απέξω, με αποτέλεσμα όταν το ασανσέρ άρχισε να κινείται, το σχοινί σφηνώθηκε στην πόρτα και τυλίχτηκε σφιχτά γύρω από το λαιμό του 5χρονου μπόμπιρα, σαν γκιλοτίνα, σηκώνοντας το παιδί στον αέρα μέσα στο ασανσέρ.

Ψύχραιμη η μεγαλύτερη αδελφή, παρότι κι αυτή παιδί, πάτησε αμέσως τα κουμπιά να σταματήσει το ασανσέρ και όταν σταμάτησε, κατέβασε τον αδελφό της, που αιωρούνταν μέσα στο ασανσέρ, και σιγά σιγά του έβγαλε το σχοινί, που παραλίγο να τον πνίξει.

Λίγα δευτερόλεπτα ακόμη να είχε τυλιγμένο το σχοινί στο λαιμό του ο μικρός, θα πάθαινε ασφυξία και θα πέθαινε. Χάρη όμως στην έγκαιρη και ψύχραιμη επέμβαση της αδελφής του, σώθηκε!

 

 

 

 

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!