Κορωνοϊός:Ο Αμερικάνος γιατρός που έχει σαρώσει το ίντερνετ με τον χορό του

Κορωνοϊός:Ο Αμερικάνος γιατρός που έχει σαρώσει το ίντερνετ με τον χορό του

Facebook
Twitter
Email

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα στο οποίο όλη η ανθρωπότητα δίνει την μάχη με τον κορονοϊό, έχουμε δει πολλές φορές βίντεο γιατρών που θέλοντας να ανέβουν ψυχολογικά ή να ανεβάσουν και ασθενείς χορεύουν. Αυτός όμως που κλέβει την παράσταση και κάθε του βίντεο γίνεται viral είναι ο Τζέισον Κάμπελ. Ο Αμερικανός παθολόγος ο οποίος εργάζεται στο Oregon Health & Science University Hospital στο Πόρτλαντ, έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών, καθώς όπως αναφέραμε και πριν, κάθε βίντεο που ανεβάζει από το νοσοκομείο γίνεται viral.

 

Ο ίδιος μιλώντας για τα βίντεό του, ανέφερε πως ειδικά αυτή την εποχή στα νοσοκομεία βλέπουμε μόνο σοβαρά κρούσματα και άσχημα πράγματα και πως ο χορός είναι ένας τρόπος για να παραμείνουν ανθρώπινοι οι γιατροί και να γελάνε, ακόμα και αν είναι μόλις για πέντε λεπτά σε 12 ώρες δουλειάς. Επίσης τόνισε πως αρχικά ανέβαζε τα βίντεο για να ενθαρρύνει τους έφηβους και ειδικά του αφροαμερικάνους να πιστεύουν στα όνειρά τους, αλλά στην συνέχεια είδε πως έχουν θετικό αντίκτυπο σε πάρα πολύ κόσμο.

 

Υπέρ της κίνησής του έχει ταχθεί το νοσοκομείο όπου όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Κάμπελ, ενώ και ο κυβερνήτης της Πολιτείας έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Το σίγουρο είναι πως ο γιατρός που σε καμία περίπτωση δεν αμελεί τα ιατρικά του καθήκοντα, βοηθάει πολύ και στο ψυχολογικό κομμάτι με αυτά τα βίντεο και μπράβο του.
 

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!