Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος ολοκλήρωσαν τη σχέση τους και στο Twitter άναψαν «βεγγαλικά» – «Πάντ...

Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος ολοκλήρωσαν τη σχέση τους και στο Twitter άναψαν «βεγγαλικά» – «Πάντ…

Facebook
Twitter
Email

Μαύρο Ρόδο: Ελισάβετ και Πέτρος ολοκλήρωσαν τη σχέση τους και στο Twitter άναψαν «βεγγαλικά» – «Πάντα άξιος»

Η ιστορία του Πέτρου και της δόκιμης μοναχής Ελισάβετ στη σειρά Μαύρο Ρόδο του Mega έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές από την πρώτη κιόλας στιγμή. Κι αυτό, γιατί τα πολλά εμπόδια και οι δισταγμοί που άλλαξαν τον προαποφασισμένο δρόμο της Ελισάβετ δημιούργησαν συναισθήματα ταύτισης στο τηλεοπτικό κοινό. Ένα κοινό ανυπόμονο που από πολύ νωρίς ζητούσε – ακόμη και «απαιτούσε» – μέσω αναρίθμητων σχολίων στα social media, να ολοκληρώσουν τη σχέση τους οι δύο αγαπημένοι ήρωες στο «Μαύρο Ρόδο».

Χρειάστηκε λοιπόν να περιμένουμε πολύ, 82 ολόκληρα επεισόδια και στο 83ο, εκείνο της Πέμπτης (23/3) η πολυπόθητη στιγμή που η Ελισάβετ κι ο Πέτρος ολοκλήρωσαν τον έρωτά τους και παραδόθηκαν στο πάθος τους,έφτασε.

Τελικά, η δύναμη και η επιτυχία της συγκεκριμένης ιστορίας, είναι αυτή ακριβώς η αναμονή. Σε μία εποχή στην οποία όλα συμβαίνουν γρήγορα, οι σχέσεις καταναλώνονται και αναλώνονται σε πολύ εφήμερες καταστάσεις, η απήχηση της γνωριμίας του Πέτρου και της Ελισάβετ βρίσκεται σε αυτό ακριβώς το συστατικό: όλα έγιναν στον χρόνο που έπρεπε, στη δειλή γέννηση ενός δύσκολου έρωτα, στη σταδιακή άνθησή του, στην ενδυνάμωσή του μέσα από πολλά εμπόδια και στην τρυφερή ολοκλήρωσή του.

Οι υπαινικτικοί διάλογοι, τα έντονα βλέμματα και τα φευγαλέα αγγίγματα, προσέφεραν αυτό που λείπει σε μία εποχή που κινείται με τόσο γρήγορους ρυθμούς: ένα βραδυφλεγές φλερτ που τελικά μετουσιώνεται σε έναν πολύ δυνατό έρωτα.

Αυτή η ιστορία αγάπης κατάφερε να συγκινήσει με τις ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών της σειράς, της Φωτεινής Παπαθεοδώρου και του Μιχαήλ Ταμπακάκη. Το Twitter πήρε φωτιά κι οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου έδειξαν με κάθε τρόπο – άλλοτε με χιουμοριστικό κι άλλοτε με πιο σοβαρό και βαθυστόχαστο – πως περίμεναν πώς και πώς να συμβεί αυτή η εξέλιξη στο Μαύρο Ρόδο.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!