«Ναι, αυτές είναι φωτογραφίες της νύφης που πη@@@ τον κουμπάρο» είπε ο γαμπρός στους καλεσμένους και...

«Ναι, αυτές είναι φωτογραφίες της νύφης που πη@@@ τον κουμπάρο» είπε ο γαμπρός στους καλεσμένους και…

Facebook
Twitter
Email

«Ναι, αυτές είναι φωτογραφίες της νύφης που πη@@@ τον κουμπάρο» είπε ο γαμπρός στους καλεσμένους και έφυγε από τον γάμο

Κακός χαμός σε έναν γάμο, όπου ένας γαμπρός που αποκάλυψε ότι η νέα σύζυγός του τον απατούσε με τον κουμπάρο του. Ο άντρας πήρε την εκδίκησή του, αποκαλύπτοντας την απιστία της στους καλεσμένους τους κατά τη διάρκεια της γαμήλιας ομιλίας του.

Το συγκλονιστικό γαμήλιο δράμα έγινε γνωστό μέσω του podcast Unfiltered Bride, που φιλοξενείται από τις διοργανώτριες γάμων Georgina και Beth, οι οποίες έμειναν άφωνες με την ιστορία, την οποία άκουσαν μέσω τρίτου προσώπου.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο podcast, ο εξαγριωμένος γαμπρός ανακοίνωσε την απιστία της γυναίκας του σε όλους τους καλεσμένους, μοιράζοντας φωτογραφίες της νύφης να κάνει σεξ με τον κουμπάρο.

«Ο γαμπρός σηκώνεται και λέει: “Λίγο πριν ξεκινήσω κανονικά, έρχονται φάκελοι τώρα, αν μπορείτε όλοι να τους ανοίξετε. Ναι, αυτές είναι φωτογραφίες της νύφης που πη@@@ τον κουμπάρο, οπότε φεύγω τώρα», εξήγησε η Georgie, εξιστορώντας όσα έγιναν.

Ο γαμπρός στη συνέχεια έφυγε απότομα με όλη του την οικογένεια και άφησε τη δική της να πληρώσει το λογαριασμό της δεξίωσης, σύμφωνα όσα ειπώθηκαν στο podcast.

«Η οικογένεια της νύφης πλήρωσε τα πάντα», είπε η παρουσιάστρια.

Το βίντεο συγκέντρωσε γρήγορα εκατοντάδες σχόλια, με τους χρήστες να μοιράζονται τις σκέψεις τους για την κατάσταση.

«Δεν τον κατηγορώ καθόλου!!! Θα έκανα το ίδιο», είπε ένας χρήστης.

Άλλοι αρνήθηκαν να πιστέψουν ότι η ιστορία ήταν αληθινή. «Πρόκειται για έναν τόσο παλιό αστικό μύθο», παρατήρησε ένας TikToker.

«Το έχω δει αυτό να ανακυκλώνεται στο Twitter εδώ και δέκα χρόνια», έγραψε ένας άλλος.

Κάποιοι χρήστες αναρωτήθηκαν γιατί θα προχωρούσε με την τελετή, αν δεν είχε καμία πρόθεση να ολοκληρώσει τον γάμο – αλλά ορισμένοι TikTokers τους διαβεβαίωσαν ότι αν δεν είχαν καταθέσει τα χαρτιά, δεν θα ήταν ακόμα επίσημο. «Θα ακυρωνόταν αμέσως, αρκεί να έχει στα χέρια του τα χαρτιά», σχολίασε ένα άτομο.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!