O Μαυρίδης σε ένα συγκινητικό βίντεο μας παροτρύνει να υιοθετήσουμε αδέσποτα ζωάκια

O Μαυρίδης σε ένα συγκινητικό βίντεο μας παροτρύνει να υιοθετήσουμε αδέσποτα ζωάκια

Facebook
Twitter
Email

Ο Γιώργος Μαυρίδης σε συνεργασία με τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, μας παροτρύνει σε ένα βίντεο να υιοθετήσουμε ένα αδέσποτο ζώο μεγαλύτερης ηλικίας ή ένα ζώο με αναπηρία. Στο βίντεο μάλιστα πρωταγωνιστεί και κλέβει τις εντυπώσεις και ο δικός του σκύλος, η  Μόλυ.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Μόλυ έκαναν την δική μας επιθυμία πραγματικότητα. Να φτιάξουμε ένα σποτάκι για τα αδέσποτα. Ένα σποτάκι που θα προτρέπει τον κόσμο να υιοθετήσει. Είτε από τον δρόμο, είτε από το καταφύγιο, είτε από την φιλοζωική ομάδα της περιοχής του. Ένα σποτάκι που θα προτρέπει τον κόσμο να μην φοβηθεί να υιοθετήσει ένα ζώο μεγαλύτερης ηλικίας ή ένα ζώο με αναπηρία. Όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη από μικρούς θησαυρούς. Μικρούς θησαυρούς με μεγάλη καρδιά και τεράστια αποθέματα αγάπης. Ανοίξτε την καρδιά σας, ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον Γιώργο Μαυρίδη για την τιμή που μας έκανε να πρωταγωνιστήσει μαζί με την αγαπημένη μας Μόλυ και που αγκάλιασε την ιδέα μας. Ειλικρινά δεν έχουμε λόγια!

Θερμά ευχαριστώ και στον καταπληκτικό Γιώργο Λέντζα για την πολύτιμη βοήθειά του και την υποστήριξή του.

Να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τον Τάκη Προεστάκη και τα υπέροχα πλάσματα που φροντίζει, τα οποία συμμετείχαν στο σποτάκι μας καθώς τα γυρίσματα έγιναν στην Κρήτη. Τα καταπληκτικά αυτά σκυλάκια που συμμετέχουν στο βίντεο μας μπορείτε να τα βρείτε στην σελίδα του στο fb https://www.facebook.com/Takis-Shelter-non-profit-organisation-591844890918840/ Ψάχνουν και αυτά σπίτι. Δώστε τους μια ευκαιρία.

Επίσης εκατομμύρια…τι εκατομμύρια; δισεκατομμύρια ευχαριστώ οφείλουμε σε όλη την υπέροχη ομάδα παραγωγής Foss Productions για τα μαγικά της και για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα που βλέπετε.

Executive Producer: Στέλιος Κοτιώνης Producer: Μαριλένα Χαραλαμποπούλου Σκηνοθέτης: Φοίβος Κοντογιάννης Διευθυντής Φωτογραφίας: Manu Tilinski Διευθυντής Παραγωγής: Ιωσήφ Αδαλόγλου Βοηθός Διευθυντης Παραγωγης: Κώστας Μουρατίδης Ηχολήπτης: Σταύρος Αβραμίδης A’ Βοηθός Κάμερας: Γιάννης Μπούκρας Location Manager: Γιώργος Λέντζας Post-production co-ordinator: Δημήτρης Σιώνης Μοντάζ: Νίκος Τσατσάνης Μιξάζ: Τάσος Οικονόμου Colour Correction: Μιχάλης Νερομυλιώτης Εταιρεία Παραγωγής: Foss Productions http://www.fossproductions.gr/

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Στάθη Νικολακόπουλο και στο Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης για την ηχογράφηση και την μίξη ήχου για το ραδιοφωνικο μας σποτ.

Κείμενα, επιμέλεια Project Αγγελική Παναγιωτοπούλου

Κλείνοντας να σας ενημερώσουμε ότι όλοι οι συντελεστές προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για την δημιουργία του σποτ και οποιαδήποτε μετάδοσή του από τα ΜΜΕ δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για το σωματείο μας.

Οι φίλοι δεν αγοράζονται. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο! www.zeil.gr

George Mavridis George Lentzas Molly tattooligans Takis Proestakis

Δημοσιεύτηκε από ZΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ -ILIOUPOLIS ANIMAL WELFARE UNION στις Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

Συγκεκριμένα, η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, σε ανάρτηση της στο Facebook αναφέρει:

«Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Μόλυ έκαναν την δική μας επιθυμία πραγματικότητα. Να φτιάξουμε ένα σποτάκι για τα αδέσποτα. Ένα σποτάκι που θα προτρέπει τον κόσμο να υιοθετήσει. Είτε από τον δρόμο, είτε από το καταφύγιο, είτε από την φιλοζωική ομάδα της περιοχής του. Ένα σποτάκι που θα προτρέπει τον κόσμο να μην φοβηθεί να υιοθετήσει ένα ζώο μεγαλύτερης ηλικίας ή ένα ζώο με αναπηρία. Όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη από μικρούς θησαυρούς. Μικρούς θησαυρούς με μεγάλη καρδιά και τεράστια αποθέματα αγάπης. Ανοίξτε την καρδιά σας, ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον Γιώργο Μαυρίδη για την τιμή που μας έκανε να πρωταγωνιστήσει μαζί με την αγαπημένη μας Μόλυ και που αγκάλιασε την ιδέα μας. Ειλικρινά δεν έχουμε λόγια!»

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!