«Ο άντρας μου είναι 30 χρόνια μικρότερός μου και είναι κολλημένος στο TikTok – Μιλάει με άλλες γυναί...

«Ο άντρας μου είναι 30 χρόνια μικρότερός μου και είναι κολλημένος στο TikTok – Μιλάει με άλλες γυναί…

Facebook
Twitter
Email

«Ο άντρας μου είναι 30 χρόνια μικρότερός μου και είναι κολλημένος στο TikTok – Μιλάει με άλλες γυναίκες»

Η Ντόνα, μια 62χρονη φρεσκοπαντρεμένη, φοβάται ότι ο 33χρονος σύζυγός της Εμάνουελ, ένας επίδοξος ράπερ Afro-beats, τον οποίο φωνάζει με το υποκοριστικό Neno, είναι εθισμένος στο TikTok. Ο Εμάνουελ περνάει τον περισσότερο χρόνο του στο TikTok για να γνωρίζει άλλες γυναίκες.

«Ο Neno είναι στο TikTok 24 ώρες το 24ωρο. Με τρελαίνει», γκρινιάζει η Ντόνα κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισής της στην εκπομπή «Dr. Phil». «Ο Neno χρησιμοποιεί το TikTok για να επικοινωνεί με τους φίλους του», πρόσθεσε, λέγοντας ότι είναι κολλημένος στην εφαρμογή για τουλάχιστον 10 ώρες την ημέρα. «Αλλά δεν είναι μόνο άνδρες», είπε η Donna, «υπάρχουν και γυναίκες με τις οποίες μιλάει».

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε το 2015, ενώ η Ντόνα ταξίδευε στην πατρίδα του Εμάνουελ, την Γκάνα, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου πριν από μερικά χρόνια. Παρά τη διαφορά ηλικίας τους, ο Εμάνουελ επιμένει ότι είναι βαθιά αφοσιωμένος στη γυναίκα του.

«Ξέρω ότι η Ντόνα είναι κάπως μεγαλύτερη από μένα, αλλά δε με νοιάζει», είπε. «Η αγάπη δε γνωρίζει ηλικία και δεν μπορείς να ελέγξεις αυτό που νιώθεις».

Πέρα από τις δηλώσεις λατρείας του, η Ντόνα ανησυχεί ότι η εμμονή του Εμμανουήλ στον κυβερνοχώρο γίνεται πολύ μεγάλη απόσπαση της προσοχής στο γάμο τους. «Ο σύζυγός μου λέει ότι είναι πιστός και ότι δεν πρέπει να ζηλεύω», είπε, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι «αυτό με θυμώνει».

«Θέλω να μου δίνει περισσότερη προσοχή, ειδικά όταν βγαίνουμε για φαγητό ή όταν φεύγουμε για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο», φωνάζει η Donna.

Σύμφωνα με το nypost.com, η πολύπαθη σύζυγος συνέχισε υποστηρίζοντας ότι ο Εμάνουελ συχνά δημιουργεί ένα ενοχλητικό θέαμα καταγράφοντας βίντεο σε εστιατόρια και την έχει αναγκάσει να κάθεται σιωπηλά κατά τη διάρκεια τετράωρων οδικών ταξιδιών, ενώ εκείνος ασχολείται με τους ψηφιακούς του ακόλουθους.

Ωστόσο, υπερασπιζόμενος την εμμονή του με το TikTok, ο Εμάνουελ είπε: «Μου αρέσει να είμαι στα social media … τα social media είναι τα πάντα».

Ο σύζυγος λέει πως «όλες οι γυναίκες ζηλεύουν»

Ως ανερχόμενος μουσικός, ο Εμάνουελ επιμένει ότι η αδιάκοπη δραστηριότητά του σε πλατφόρμες όπως το TikTok, το Instagram και το Facebook είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της καριέρας του. «Έχω πολλά να κάνω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προωθώ τον εαυτό μου. Είμαι ανεξάρτητος καλλιτέχνης, οπότε είμαι πάντα εκεί. Είναι δουλειά για μένα», υποστήριξε.

Και ενώ δεν αρνήθηκε ότι συνομιλεί με άλλες γυναίκες στο διαδίκτυο, ο Εμάνουελ επέμεινε ότι οι ανησυχίες της Ντόνα για τις φιλίες του έχουν τις ρίζες τους στην έμφυτη τάση μιας γυναίκας να ζηλεύει. «Αγαπώ τη γυναίκα μου, αλλά νομίζει ότι υπάρχουν προβλήματα. Προσπάθησε να δημιουργήσει γέφυρες εκεί που δεν υπάρχει καν νερό», δήλωσε. «Όλες οι γυναίκες ζηλεύουν. Κάθε γυναίκα που αγαπάει τον άντρα της θα ζηλεύει».

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!