Ο γρίφος με το δαχτυλίδι της βασίλισσας

Ο γρίφος με το δαχτυλίδι της βασίλισσας

Facebook
Twitter
Email

Ο γρίφος με το δαχτυλίδι της βασίλισσας

Τρεις φίλοι τουρίστες επισκέφτηκαν κάποτε ένα παλιό κάστρο. Εκεί βρήκαν έναν χωρικό και του ζήτησαν να τους πει μια αληθινή ιστορία που να ξέρει. Εκείνος τους είπε ότι η παρακάτω είναι πέρα για πέρα αληθινή…

«Σε αυτό το κάστρο ζούσαν κάποτε ένας βασιλιάς, μια βασίλισσα και ο μονάκριβος γιος τους. Ένα βράδυ αποφάσισαν να πάνε να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση. Ξεκίνησαν λοιπόν με την άμαξα τους και τη συνοδεία τους και αφού έφτασαν στο θέατρο είδαν την παράσταση. Ωστόσο, μετά από λίγο η βασίλισσα συνειδητοποιεί ότι είχε ξεχάσει να φορέσει το αγαπημένο της δαχτυλίδι και λέει στο βασιλιά πως πρέπει να στείλει κάποιον να της το φέρει. Προθυμοποιήθηκε λοιπόν να πάει ο γιος τους. Εν τω μεταξύ, η βασίλισσα αποκοιμήθηκε και είδε σε όνειρο ότι ο γιος της δέχθηκε επίθεση από ληστές οι οποίοι τον σκότωσαν. Ξυπνάει τρομαγμένη και βλέπει μπροστά της τον γιο της που είχε κιόλας επιστρέψει με το δαχτυλίδι. Πριν προλάβει να αρθρώσει κουβέντα, από τη χαρά και τη συγκίνηση της που είναι ζωντανός παθαίνει ανακοπή και πεθαίνει».

Ο ένας από τους φίλους λέει στον χωρικό ότι η ιστορία είναι ψεύτικη. Πού το κατάλαβε; Η απάντηση παρακάτω…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Η ιστορία είναι ψεύτικη γιατί ο χωρικός δεν θα μπορούσε να ξέρει τι ονειρεύτηκε η βασίλισσα μιας και αυτή δεν πρόλαβε να αρθρώσει κουβέντα όταν ξύπνησε άρα δεν είπε σε κανέναν τι όνειρο είδε.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!