Ο γρίφος με το πάρκινγκ που θέλει σκέψη

Ο γρίφος με το πάρκινγκ που θέλει σκέψη

Facebook
Twitter
Email

Ο γρίφος με το πάρκινγκ που θέλει σκέψη

Ήταν ένας πάμπλουτος και ετοιμοθάνατος επιχειρηματίας πετούσε με το ελικόπτερό του πάνω από τις ατελείωτες εκτάσεις που του ανήκαν. Μαζί του συνεπιβάτης στην πτήση ήταν ο νέος σοφέρ του και ο οποίος πρώτη φορά ανέβαινε σε ελικόπτερο.

Κάποια στιγμή ο επιχειρηματίας τον πρόσεξε με τι τρόπο κοιτούσε από το παράθυρο του ελικοπτέρου, όντας εντυπωσιασμένος, και του έθεσε την εξής ερώτηση: «Το ξέρεις πως όλα αυτά μπορούν να γίνουν δικά σου; Δεν έχω απογόνους και ψάχνω έναν έξυπνο άνθρωπο, να του κόβει για να του αφήσω τα πάντα. Αν απαντήσεις σε μία ερώτηση τα πάντα θα γίνουν δικά σου μετά τον θάνατό μου».

Ο νεαρός σοφέρ έμεινε με το στόμα ανοιχτό περιμένοντας την ερώτηση η οποία ήρθε αμέσως μετά: «Bλέπεις εκείνο το πάρκινγκ με το κόκκινο αυτοκίνητο; Μπορείς να μαντέψεις ποιος αριθμός κρύβεται κάτω από το αυτοκίνητο;».

quizy 1688321858426220

Ο νεαρός γύρισε και κοίταξε, είδε τους αριθμούς 16, 06, 68, 88 και 98,  όσο το ελικόπτερο έστριβε, ξανακοίταξε μια τελευταία φορά το πάρκινγκ, ψιθύρισε έναν αριθμό στο αυτί του επιχειρηματία και εκείνος τον αγκάλιασε και του είπε ότι σε λίγο καιρό θα είναι πλούσιος.

Ποια ήταν η απάντηση; Δείτε παρακάτω…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Αρκεί που κατάλαβε ότι έβλεπε τους αριθμούς ανάποδα!

quizy 1688321900460986
Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!