«Όλοι νομίζουν πως ο σύντροφός μου είναι μεγαλύτερός μου – Η αλήθεια σοκάρει τους πάντες»

«Όλοι νομίζουν πως ο σύντροφός μου είναι μεγαλύτερός μου – Η αλήθεια σοκάρει τους πάντες»

Facebook
Twitter
Email

«Όλοι νομίζουν πως ο σύντροφός μου είναι μεγαλύτερός μου – Η αλήθεια σοκάρει τους πάντες»

Μια γυναίκα από τον Καναδά αποκάλυψε πως όλοι της λένε ότι είναι πολύ νέα για τον αρραβωνιαστικό της. Στην πραγματικότητα, όμως, αποδείχθηκε πως είναι 12 χρόνια μεγαλύτερη από εκείνον.

Η 54χρονη Nathalie Gagnon γνώρισε τον νυν αρραβωνιαστικό της David Poirier, 42 ετών, σε μια εφαρμογή γνωριμιών το 2008 και αμέσως δημιούργησαν μια βαθιά σχέση μεταξύ τους, παρά το χάσμα ηλικίας.

Η Gagnon, η οποία απέκτησε φανατικούς ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2016 αφότου σταμάτησε να πίνει αλκοόλ και ξεκίνησε διαλειμματική νηστεία, λέει ότι οι άνθρωποι πάντα πιστεύουν ότι είναι πολύ νεότερη από τον Poirier. «Πάντα μου λένε ότι φαίνομαι πολύ νεότερή του και οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι γύρω στα 30», δήλωσε η Gagnon. Και συνέχισε λέγοντας πως «η διαφορά ηλικίας δε μας επηρεάζει, είναι όπως κάθε άλλη σχέση».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά όταν ο Poirier, ο οποίος εργάζεται ως ζαχαροπλάστης, ήταν 27 ετών και η Nathalie 39 ετών. Εκείνη την εποχή, ο Poirier ζούσε στο Μόντρεαλ και η Gagnon στο Κεμπέκ, οπότε η σχέση τους ήταν εξ αποστάσεως.

Για να τα καταφέρουν, τηλεφωνούσαν ο ένας στον άλλον κάθε μέρα και αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους – αλλά οι άνθρωποι στη ζωή τους δεν ήταν στην αρχή ευχαριστημένοι με αυτό. «Ξεφορτώθηκα όλους τους τοξικούς ανθρώπους που δεν τους άρεσε, είτε σχετίζονταν με την οικογένεια είτε όχι, καθώς η τοξικότητα σε ρίχνει και θέλω να ζήσω μια ευτυχισμένη ζωή», εξήγησε η Gagnon. Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, το 2010, ο Poirier μετακόμισε με τον Gagnon στο Κεμπέκ.

Τώρα, σύμφωνα με το nypost.com, η οικογένειά της αποδέχεται εξαιρετικά τη σχέση αυτή, συμπεριλαμβανομένης της κόρης της, η οποία είναι 32 ετών. «Δεν είναι δουλειά κανενός άλλου και δε θα είναι ποτέ», δήλωσε.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!