«Παντρεύτηκα τον ξάδερφο μου και τα παιδιά μας έχουν 10 δάχτυλα σε χέρια και 10 δάχτυλα σε πόδια»

«Παντρεύτηκα τον ξάδερφο μου και τα παιδιά μας έχουν 10 δάχτυλα σε χέρια και 10 δάχτυλα σε πόδια»

Facebook
Twitter
Email

«Παντρεύτηκα τον ξάδερφο μου και τα παιδιά μας έχουν 10 δάχτυλα σε χέρια και 10 δάχτυλα σε πόδια»

Μια γυναίκα υποστηρίζει ότι έχει συγγένεια με το σύζυγο της και συγκεκριμένα είναι ξαδέρφια, γιατί μοιράζονται ένα μακρινό κοινό συγγενή, κάτι που ανακάλυψαν τυχαία χάρη σε ένα τεστ DNA που έκαναν.

Η Celina Quinones που είναι περίπου 30 ετών και μένει στο Κολοράντο, ανακάλυψε ότι έχει όντως συγγένεια με τον επί 17 χρόνια σύζυγό της Joseph, σύμφωνα με τη nypost.com.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό δημοσίευμα, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 και το 2016 αποφάσισαν να κάνουν το τεστ DNA που είδαν σε μια διαδικτυακή ιστοσελίδα, λίγο μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

@realestatemommas

#CapCut My kids and my husband are my everything and we looked passed it. All our kids has 10 fingers 10 toes. It’s a good ice breaker lol

♬ original sound – The Qs for Kings and Queens

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ταιριάζουν γενετικά κατά 62 cm (ή centimorgan, που είναι μια μονάδα μέτρησης της γενετικής σύνδεσης), κάτι που σημαίνει πως μοιράζονται έναν πρόγονο οκτώ γενιές πίσω.

«Ήταν καταστροφικό», είπε η Celina Quinones, που μόλις είχε γίνει μητέρα τότε. «Είπα “μωρό μου, είμαστε συγγενείς. Υποτίθεται ότι θα είμαστε μαζί;” Αυτό είναι περίεργο. Πραγματικά, με τρόμαξε», πρόσθεσε στη συνέχεια. Ωστόσο, δεν χώρισε από το σύζυγο της, ενώ μαζί απέκτησαν ακόμη δύο παιδιά. Επίσης, διευκρίνισε ότι συνεχίζει να τον αγαπάει και πως δεν έχει αλλάξει κάτι στη σχέση τους.

Cheer Competition for Jolina!!

Posted by Celina Quinones on Saturday, March 18, 2023

Μάλιστα, ανέφερε περιπαικτικά σε σχετικό βίντεο που ανήρτησε στο TikTok πως τα παιδιά της έχουν κανονικά άκρα, παρά τη συγγένεια των γονιών της. «Τα παιδιά μας έχουν 10 δάχτυλα σε χέρια και 10 δάχτυλα σε πόδια».

Η ανάρτηση που έκανε «πλημμύρισε» από σχόλια, με πολλούς χρήστες να αναφέρουν πως είναι από το Κολοράντο και πως οι ίδιοι έχουν εντοπίσει πολλούς μακρινούς συγγενείς τους τυχαία. «Το Κολοράντο μοιάζει μεγάλο, όμως στην πραγματικότητα είναι μικρό», έγραψε χαρακτηριστικά ένα άτομο.

@realestatemommas

Replying to @lonely.est91 got my filter on because its early in the morning ma

♬ Spongebob Theme – Unay

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!