Περνάει λουριά σε άντρες και δηλώνει «κορίτσι προς ενοικίαση» – «Κυρίες, μη βγαίνετε ραντεβού δωρεάν...

Περνάει λουριά σε άντρες και δηλώνει «κορίτσι προς ενοικίαση» – «Κυρίες, μη βγαίνετε ραντεβού δωρεάν…

Facebook
Twitter
Email

Περνάει λουριά σε άντρες και δηλώνει «κορίτσι προς ενοικίαση» – «Κυρίες, μη βγαίνετε ραντεβού δωρεάν»

Μια γυναίκα από το Μεξικό συμβουλεύει τις γυναίκες να μην βγαίνουν ραντεβού «δωρεάν», υποστηρίζοντας ότι βγάζει περισσότερα από 12.000 δολάρια το μήνα ως σύντροφος επί πληρωμή.

Το κορίτσι προς ενοικίαση, η οποία έχει φτάσει τους 300.000 ακόλουθους στο Instagram και το TikTok, ξεκίνησε τη… μη παραδοσιακή καριέρα της πριν από μερικά χρόνια. Είπε ότι ο πρώτος της πελάτης ήταν διατεθειμένος να πληρώσει περισσότερα από 500 δολάρια για το χρόνο της.

«Μου ήρθε η ιδέα γιατί στην πατρίδα μου, την Ιαπωνία, τα ραντεβού επί πληρωμή είναι κάτι πολύ φυσιολογικό», είπε στο Jam Press η influencer, η οποία είναι γνωστή ως Kiirmy στο διαδίκτυο. Έτσι, η γυναίκα ξεκίνησε να χρεώνει για τις συναντήσεις της και τις «εξόδους» με πελάτες που πληρώνουν.

@kiirrmy

Deberiamos hacer una reunion de feminas y darnos tips para conseguir plata juntas #kiirmy #parati #egirl #alt #madrid #plata #dinero #bunny #cosplay #ama @Neoopool

♬ 2 Hielos – King Savagge & Jere Klein

«Όχι μόνο οι ίδιοι ωφελούνται, αλλά και εγώ», είπε η δημιουργός περιεχομένου στο OnlyFans. «Επιπλέον, στους περισσότερους αρέσει να παραμένει ιδιωτικό και συνήθως οι πελάτες θέλουν να φύγουν από το κέντρο των πόλεων, οπότε το κάνει πραγματικά ήσυχο», πρόσθεσε.

View this post on Instagram

A post shared by My Kiirmy (@kiirmy)

Η αμοιβή της ξεκινά από περίπου 540 δολάρια, αλλά ισχυρίζεται ότι ορισμένοι ικανοποιημένοι πελάτες έχουν ξεπεράσει τις χιλιάδες. «Πρέπει να είναι υψηλό το τίμημα, γιατί αυτό δεν είναι κάτι που κάνετε συχνά», είπε. «Είναι σαν μια ειδική περίσταση και ενθαρρύνω πολλές γυναίκες να μην βγαίνουν ραντεβού δωρεάν». Η διαδικτυακή της παρουσία περιστρέφεται γύρω από τη δουλειά της, προσφέροντας στους followers μια γεύση από την καθημερινότητά της.

@kiirrmy

Hora del paseo 🐶😏 #kiirmy #parati #egirl #alt #madrid #darks #paseo #dom #alquiler #ama

♬ 2 Hielos – King Savagge & Jere Klein

Σε ορισμένα βίντεο αστειεύεται με τους άντρες που περπατούν με λουριά, ενώ σε άλλα δείχνει τα ρούχα της που φορά στα ραντεβού, μεταδίδει η New York Post.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε αυτόν τον μήνα και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 8 εκατομμύρια προβολές, η δημιουργός περιεχομένου μας αποκαλύπτει ένα ραντεβού με έναν πελάτη καθώς πηγαίνουν για ψώνια, τρώνε δείπνο και παρακολουθούν μια ταινία. Οι θαυμαστές της συχνά επικροτούν τη δουλειά της και χαζεύουν την εμφάνισή της, με κάποιους να λένε ότι θέλουν να την προσλάβουν — και κάποιες ότι θέλουν να είναι σαν αυτήν. «Θέλω να νοικιάσω μια κοπέλα», σχολίασε ένας. «Το όνειρό μου» είπε κάποιος άλλος.

View this post on Instagram

A post shared by My Kiirmy (@kiirmy)

Οι ενδιαφερόμενοι αναζητούν την ασυνήθιστη υπηρεσία για τα πάντα, από το ορόσημο της συνάντησης με τους γονείς ή την ψεύτικη κλήση στους διευθυντές των σχολείων…

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!