Πως μπορώ να προστατευτώ από τον ήλιο με φυσικό τρόπο;

Πως μπορώ να προστατευτώ από τον ήλιο με φυσικό τρόπο;

Facebook
Twitter
Email

Υπάρχουν αιθέρια έλαια που αν τα συνδυάσεις σωστά μπορείς να δημιουργήσεις μίγματα αντηλιακού λαδιού που σε προστατεύουν φυσικά από τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου. Αρκεί να μάθεις πως να κάνεις τα δικά σου φυσικά αντηλιακά με  αγνά υλικά.

Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες αντηλιακές κρέμες & λάδια του εμπορίου δεν περιέχουν μόνο αντηλιακούς παράγοντες αλλά & ένα μίγμα σκληρών και βλαβερών χημικών ουσιών, αρωματικές ύλες, ακόμα & εντομοαπωθητικά! Κάποιες από  τις  χημικές ουσίες που βάζουν στα αντηλιακά  προκαλούν διαταραχές στο νευρικό, ανοσοποιητικό και αναπνευστικό σύστημα. Επίσης όσο μεγαλύτερος είναι ο δείκτης ηλιακής προστασίας, τόσο αυξάνεται και η πιθανότητα να περιέχει η αντηλιακή  κρέμα ή λοσιόν ζημιογόνες χημικές ουσίες. Από τη μία δηλ. μας προστατεύουν, από την άλλη μας ζημιώνουν! 

Πολλές συνταγές αντηλιακής προστασίας με αιθέρια έλαια, μπορείς να μάθεις στα σεμινάρια Αρωματοθεραπείας για φυσική αντηλιακή προστασία που διεξάγει τους καλοκαιρινούς μήνες  το Κέντρο Υγείας και Εναρμόνισης στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα τους, θα μάθεις  πως να φτιάχνεις τα δικά σου αντηλιακά λάδια προσαρμοσμένα στις ανάγκες του προσώπου, του σώματος & των μαλλιών σου ώστε να πετύχεις φυσική αντηλιακή προστασία & ενυδάτωση.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Υγείας και Εναρμόνισης, στο τηλέφωνο: 211 110 3536 για περισσότερες πληροφορίες.

Κέντρο Υγείας και Εναρμόνισης 
Διεύθυνση :  Γρηγορίου Ξενοπούλου 3A 
Νέο Ψυχικό 15451 Αθήνα 
http://www.ygeia-enarmonisi.gr

Τι θα χρειαστείτε

Τι πρέπει να προσέξετε

Ίσως σε ενδιαφέρουν