Σασμός: O Αντώνης «έλιωσε» την Μαρίνα και το Twitter με το «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εγώ έχω γυναίκα...

Σασμός: O Αντώνης «έλιωσε» την Μαρίνα και το Twitter με το «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εγώ έχω γυναίκα…

Facebook
Twitter
Email

Σασμός: O Αντώνης «έλιωσε» την Μαρίνα και το Twitter με το «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εγώ έχω γυναίκα εσένα» – «Μας έλειψες»

Χαρά στους απανταχού φίλους της καθημερινής σειράς του Alpha, «Σασμός» σκόρπισε ο Αντώνης στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) στις οθόνες μας. Κι αυτό μιας και ο αγαπημένος ήρωας, τον οποίο ερμηνεύει υποδειγματικά ο Δημήτρης Ήμελλος, μίλησε μετά από πολύ καιρό στην αγαπημένη του Μαρίνα που δεν έφυγε στιγμή από το πλάι του στο νοσοκομείο.

«Να με συγχωρείς, συγγνώμη, που δεν μπορώ να σε θυμηθώ. Δεν μπορώ» ομολόγησε, αρχικά, ο Αντώνης για να του αποκριθεί με τρυφερότητα η Μαρίνα ως εξής. «Δεν πειράζει, Αντώνη μου. Λίγο χρόνο χρειάζεσαι, αυτό είναι όλο».

Αντώνης: Με το που άνοιξα τα μάτια μου και σε είδα, σκέφτηκα πως έχω πεθάνει και βλέπω μπροστά μου έναν άγγελο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εγώ έχω γυναίκα εσένα. Δηλαδή, τόσο τυχερός είμαι; Και η φωνή σου μου είναι γνώριμη.

Μαρίνα: Ίσως επειδή, όσο καιρό είσαι στο νοσοκομείο, έρχομαι και σου διαβάζω.

Αντώνης: Και εμείς δηλαδή ήμασταν καιρό μαζί;

Μαρίνα: Ναι… Έχουμε ιστορία.

Αντώνης: Μπορώ να την ακούσω αυτή την ιστορία;

«Ναι, μπορείς» απάντησε η Μαρίνα κοιτώντας στα μάτια τον μεγάλο της έρωτα σε μια σκηνή που, πέραν της ίδιας ασφαλώς, καθήλωσε με τον ρομαντισμό το φανατικό κοινό της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός».

Η Μαρίνα μάλιστα που κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να του επαναφέρει τη μνήμη του έφερε να δει φωτογραφίες τους και οι σκηνές από το flashback ντυμένες με τα «Αντίθετα» του Βασίλη Σκουλά «τρέλαναν» το Twitter που τους έχει τεράστια αδυναμία.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!