«Σασμός»: Ο έρωτας του Αστέρη και της Αργυρώς ξαναφουντώνει και μαζί τους «λιώνει» και το Twitter – «Δεν περιγράφω άλλο…...

«Σασμός»: Ο έρωτας του Αστέρη και της Αργυρώς ξαναφουντώνει και μαζί τους «λιώνει» και το Twitter – «Δεν περιγράφω άλλο……

Facebook
Twitter
Email

«Σασμός»: Ο έρωτας του Αστέρη και της Αργυρώς ξαναφουντώνει και μαζί τους «λιώνει» και το Twitter – «Δεν περιγράφω άλλο…σας μιλάω από το πάτωμα»

Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε. Στο επεισόδιο της Τρίτης (7/3) της σειράς του Alpha, «Σασμός» ο Αστέρης και η Αργυρώ ξανά μαζί.

«Εμάς η ζωή μας θέλει μαζί, το σύμπαν, τα αστέρια, ο θεός… τα σώματά μας» είπε ο Αστέρης στην Αργυρώ στην τρυφερή τους συνάντηση. Σε μια στιγμή βαθιάς εξομολόγησης παραδέχτηκε ότι δεν αντέχει να συναντιούνται στα κρυφά. «Θέλω να είμαι μαζί σου συνέχεια» ανέφερε.

Ύστερα από σωρεία γκρίνιας, παραπόνων και πολλών νεύρων οι φαν του Αστέρη και της Αργυρώς πήραν επιτέλους αυτό που τόσο καιρό ζητούσαν διακαώς…

Ο Σταματάκης και η Βρουλάκαινα είναι ξανά μαζί και πια δεν υπολογίζουν τίποτα. Κόντρα σε έχθρη και βεντέτες η αγάπη τους καίει σαν πυρκαγιά που τα σαρώνει όλα στο πέρασμά της.

Η ίδια η ζωή και ο Θεός τους θέλει άλλωστε μαζί…

Αυτό είπε ο Αστέρης στην καλή του με τους #ΑΑ στο Twitter να στήνουν τρικούβερτο γλέντι για τα δύο Κρητικόπουλα και το love story τους, στο οποίο βλέπουν όσα και οι ίδιοι ονειρεύονται για τον εαυτό τους.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!