Σασμός: «Ξίνισαν» οι χρήστες του Twitter με το κλαρίνο στο νοσοκομείο, αλλά επιδόθηκαν σε ξεκαρδιστι...

Σασμός: «Ξίνισαν» οι χρήστες του Twitter με το κλαρίνο στο νοσοκομείο, αλλά επιδόθηκαν σε ξεκαρδιστι…

Facebook
Twitter
Email

Σασμός: «Ξίνισαν» οι χρήστες του Twitter με το κλαρίνο στο νοσοκομείο, αλλά επιδόθηκαν σε ξεκαρδιστικές ατάκες – «Δεν το έζησα αυτό»

Στη μυθοπλασία τελικά όλα γίνονται και μπορούν να συμβούν, ακόμη και αυτό που δεν περιμένει κανείς, όπως για παράδειγμα να δει τον πατέρα του Σταύρου μέσα στο νοσοκομείο να παίζει κλαρίνο στο δωμάτιο που νοσηλεύεται ο γιος του.

Επικά σχόλια έφερε στο Twitter η παρουσία του κατά τα άλλα συμπαθούς πνευστού οργάνου σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα στο επεισόδιο της Τετάρτης (22/3) στη σειρά «Σασμός» του Alpha.

Παρότι οι εικόνες από τα σαγηνευτικά άγρια και μαγευτικά τοπία της Ηπείρου σε συνδυασμό με τις λυπημένες νότες του τόσο ταιριαστού στην Ελληνική δημοτική μουσική ήχου του κλαρίνου, ήταν λυρικές και ποιητικές, το παίξιμο, όμως, του αγαπημένου και δημοφιλούς στους Έλληνες οργάνου σε έναν χώρο φροντίδας και περίθαλψης ασθενών «ξίνισε» στους τουιτεράδες, οι οποίοι μόνο ως παρωδία μπόρεσαν να εκλάβουν τα εν λόγω πλάνα.

Η σκηνή με τον κυρ – Μήτσο να παίζει κλαρίνο μπορεί να ήταν μία πράξη αγάπης του πατέρα προς τον νοσηλευόμενο γιο του, για να τον κάνει να νιώσει πιο κοντά στην πατρίδα του και έτσι να συμβάλλει κι αυτός με τον δικό του τρόπο στην ανάρρωση του σπλάχνου του, ειδώθηκε, όμως, και αντιμετωπίστηκε ως σουρεαλιστική από τους χρήστες της συγκεκριμένης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Τα σχόλια βέβαια στο Twitter ήταν περισσότερο χιουμοριστικά και ξεκαρδιστικά παρά αιχμηρά και με διάθεση αυστηρής κριτικής στους εμπνευστές και δημιουργούς της μουσικής αυτής παρέμβασης στη σειρά.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!