Τα πόδια επιβάτισσας σε αεροπλάνο που μύριζαν άσχημα έγιναν θέμα συζήτησης – «Οι πτήσεις έχουν μετατ...

Τα πόδια επιβάτισσας σε αεροπλάνο που μύριζαν άσχημα έγιναν θέμα συζήτησης – «Οι πτήσεις έχουν μετατ…

Facebook
Twitter
Email

Τα πόδια επιβάτισσας σε αεροπλάνο που μύριζαν άσχημα έγιναν θέμα συζήτησης – «Οι πτήσεις έχουν μετατραπεί σε σόου φρικιών»

Αντιδράσεις προκάλεσε στο διαδίκτυο η φωτογραφία από το εσωτερικό ενός αεροπλάνου, όπου φαίνεται μια επιβάτισσα να έχει βγάλει τα παπούτσια της και να έχει απλώσει τα πόδια της στο μπροστινό κάθισμα. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε σε φόρουμ του Reddit και συγκέντρωσε πολλά σχόλια.

Σύμφωνα με την αρχική ανάρτηση, η απερίσκεπτη επιβάτης φέρεται να είχε στηρίξει τα «δύσοσμα πόδια της» στο μπροστινό κάθισμα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η εικόνα τη δείχνει να ακουμπά τα πόδια στην πλάτη του καθίσματος μπροστά της.

«Εγώ θα ήμουν αυτός που θα της έλεγε ότι τα πόδια της μυρίζουν και να τα βάλει στην άκρη για το καλό όλων», σημείωσε ένας σχολιαστής στο Reddit.

Τα πόδια επιβάτισσας σε αεροπλάνο που μύριζαν άσχημα έγιναν θέμα συζήτησης – «Οι πτήσεις έχουν μετατ...

Ένας άλλος έγραψε: «Τόσοι πολλοί δεν ξέρουν πώς να συμπεριφέρονται δημόσια, ούτε σκέφτονται πώς η συμπεριφορά τους επηρεάζει τους γύρω τους. Απλά είναι τόσο εγωκεντρικοί…».

«Και γι’ αυτό παιδιά δεν επιτρέπεται να έχετε μαχαίρι στο αεροπλάνο», σχολίασε ένας τρίτος, ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Οι πτήσεις έχουν μετατραπεί σε ένα σόου φρικιών».

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!