TikToker έβαλε τα κλάματα γιατί ήθελε να πληρώσει τα ψώνια πελατών αλλά όλοι έλεγαν… όχι

TikToker έβαλε τα κλάματα γιατί ήθελε να πληρώσει τα ψώνια πελατών αλλά όλοι έλεγαν… όχι

Facebook
Twitter
Email

TikToker έβαλε τα κλάματα γιατί ήθελε να πληρώσει τα ψώνια πελατών αλλά όλοι έλεγαν… όχι

Μια Tiktoker έβαλε τα κλάματα αφού πήγε σε ένα παντοπωλείο για να πληρώσει για τα προϊόντα ενός αγνώστου, αλλά όλοι της είπαν… όχι. Η Amelia Goldsmith πήγε σε ένα κατάστημα Sainsbury στο Λονδίνο με σκοπό να πληρώσει για το καλάθι ενός καταναλωτή την Τετάρτη για να «φτιάξει τη διάθεση κάποιου».

«Ελπίζω μόνο να μη με κοιτάξουν νομίζοντας ότι είμαι κάποια παράξενη», είπε η Goldsmith στο βίντεο που έχει προβληθεί σχεδόν 800 χιλιάδες φορές στο TikTok.

Μόλις μπήκε μέσα στο κατάστημα, η TikToker πλησίασε χαρούμενη πολλούς πελάτες. Μόνο που η προσφορά της απορρίφθηκε από όλα τα άτομα στα οποία απευθύνθηκε.

Η Goldsmith πλησίασε αρχικά έναν άνδρα που τοποθετούσε τα προϊόντα του στο ταμείο και του είπε ότι επιθυμεί να πληρώσει για όλα. «Γιατί», ρώτησε ο άνδρας που περιέγραψε ως «θυμωμένο», αρνούμενος γρήγορα την προσφορά μόλις του εξήγησε.

Μια άλλη γυναίκα που πλησίασε δεν δίστασε να απορρίψει την προσφορά της Goldsmith, με μια λεζάντα στο βίντεο να αποκαλύπτει ότι είχε αρχίσει να αισθάνεται «αμήχανα και ότι την επέκριναν» μετά τη δεύτερη προσπάθεια.

@millyg_fit

in hindsight i can see why people can react differently to this, but my intentions were purely to brighten up someones day💕 i’m still super happy with what I ended up doing and i’ll do more of it for sure #storytime #vlog #makesomeonesday #foodshop

♬ Dandelions Ruth B – CIMON PAWRET

Μια άλλη γυναίκα που ρώτησε αρνήθηκε επίσης, λέγοντας στην TikToker: «Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο στους οποίους αξίζει περισσότερο», οι οποίοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τη βοήθεια που πρόσφερε.

«Περίμενα ότι ο πρώτος άνθρωπος θα ήταν πανευτυχής και ευγνώμων και χαρούμενος που θα πλήρωνα για τα ψώνια του, αλλά προφανώς αυτό δεν πήγε καλά», είπε στο βίντεο για τις επαφές της.

Μη θέλοντας να φύγει χωρίς τουλάχιστον μία πράξη καλοσύνης, η Goldsmith αγόρασε μερικά ζυμαρικά και σάλτσα σε βαζάκια με σάλτσα από το κατάστημα και τα έβαλε στην τράπεζα τροφίμων του καταστήματος – με έναν άγνωστο να λέει «Ο Θεός να σας ευλογεί» καθώς τοποθετούσε τα προϊόντα.

«Είμαι πραγματικά συγκλονισμένη αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω τι συμβαίνει», δήλωσε η TikToker με δάκρυα στα μάτια αφού αντιμετώπισε τις απορρίψεις, αποκαλύπτοντας ότι εξακολουθεί να είναι χαρούμενη που μπόρεσε να δωρίσει κάποια τρόφιμα για όσους τα χρειάζονται.

Στην ενότητα των σχολίων, πολλοί επέκριναν την Goldsmith για το γεγονός ότι κατέγραφε και την περιοχή που επέλεξε για να κάνει την προσφορά της. «Αισθάνομαι ότι το να μοιράζεσαι τις καλές σου πράξεις στο διαδίκτυο είναι περισσότερο για να εξυπηρετήσεις το εγώ σου παρά τους άλλους. Μπράβο σου που έκανες δωρεά στην τράπεζα τροφίμων», έγραψε ένας σχολιαστής.

«Πιθανότατα δεν λειτούργησε λόγω του είδους της πελατείας που έχει η συγκεκριμένη περιοχή. Οι άνθρωποι στην περιοχή μου θα ήταν εξαιρετικά ευγνώμονες γι’ αυτό», εξήγησε ένας άλλος χρήστης στα σχόλια.

Κι ενώ αντιμετώπισε σκληρή κριτική, άλλοι επαίνεσαν τη γυναίκα για την προσπάθειά της.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!