Το αυστηρό dress code μιας νύφης για τον γάμο της – «Πόρτα» σε όσους δεν συμμορφωθούν

Το αυστηρό dress code μιας νύφης για τον γάμο της – «Πόρτα» σε όσους δεν συμμορφωθούν

Facebook
Twitter
Email

Το αυστηρό dress code μιας νύφης για τον γάμο της – «Πόρτα» σε όσους δεν συμμορφωθούν

Μια μέλλουσα νύφη από το Οχάιο ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ότι απαιτεί από τους καλεσμένους του γάμου της να φορέσουν μαύρα. Και αν δεν το κάνουν, «θα έχουμε έναν άνθρωπο στην πόρτα που θα αρνείται την είσοδο».

Η Kiara De Jesus έγινε viral για την τοποθέτησή της, η οποία έγινε μέσω TikTok τον Απρίλιο.

Η ίδια εξήγησε ότι «ζητάει μαύρο χρώμα για την κηδεία της single εποχής της». Προβλέπει ότι κάποιοι θα αγνοήσουν την απαίτηση για την ενδυμασία και θα εμφανιστούν στην τελετή με «έντονο κόκκινο».

@kiara.dejesus

we will be having a door person refusing entry to those that did not respect the dress code #weddingdress #weddingdresscode #dresscode #wedding #weddingtiktok #invitationsuite #engaged #weddingplanning

♬ som original – SUZY SANTOS

Τον περασμένο μήνα, επίσης, μια νύφη αποκάλυψε ότι η φίλη της μητέρας της εμφανίστηκε με ένα προσαρμοσμένο λευκό φόρεμα παρόμοιο με το δικό της νυφικό. Χαρακτήρισε μάλιστα την καλεσμένη «κλόουν».

Πάντως αρκετοί υποστήριξαν τη De Jesus σχετικά με την απαίτησή της. «Το έκανα αυτό για το γάμο μου!», έγραψε μια TikToker, ενώ μια άλλη σημείωσε: «Ζήτησα από όλους να φορέσουν πράσινο του φασκόμηλου για τη γαμήλια τελετή μας και ήταν πανέμορφα…».

@kiara.dejesus

you guys are very passionate about wedding dress codes…. #weddingdresscode #weddingdress #wedding #weddingtiktok #viral #engaged #bridetobe #controversial #thingsimdoingatmywedding

♬ World’s Smallest Violin – AJR

«Θα προσέλαβα ασφάλεια και δεν θα τους άφηνα να μπουν μέσα», έγραψε κάποιος άλλος σχολιαστής.

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!