ΒΙΝΤΕΟ: Επιβάτης χάνει το πλοίο στο παρά ένα στην κυριολεξία!

ΒΙΝΤΕΟ: Επιβάτης χάνει το πλοίο στο παρά ένα στην κυριολεξία!

Facebook
Twitter
Email

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά. 

 

Αυξημένη ήταν σήμερα η κίνηση γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, με την έξοδο των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου να κορυφώνεται.

Η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη, καθώς αρκετά πλοία έφτασαν με καθυστέρηση. Ο άτυχος της ημέρας, όμως, είναι ο παρακάτω νεαρός. Έφτασε με ταξί στο “παρά ένα” κυριολεκτικά στην πύλη επιβίβασης και την ώρα που έμπαιναν οι τελευταίοι επιβάτες, επεχείρησε να μπει κι αυτός.

Όμως, η μπουκαπόρτα σηκώθηκε και, παρά τις εκκλήσεις του, το πλοίο αποχώρησε, με τον νεαρό να αναγκάζεται να πάει στον προορισμό του με το επόμενο.
Να σημειωθεί πως το πλοίο είχε επιστρέψει ήδη μια φορά, ενώ είχε αποπλεύσει, για να παραλάβει άλλους τέσσερις αργοπορημένους επιβάτες.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΛΠ (Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς), για σήμερα ήταν προγραμματισμένες από το λιμάνι του Πειραιά 28 αναχωρήσεις πλοίων ενώ υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, εν όψει της κορύφωσης των αναχωρήσεων, ζήτησε αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα λιμάνια της χώρας από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Πηγή: news247.gr

Ίσως σε ενδιαφέρουν

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε με το email σας για να λαμβάνετε κάθε Τετάρτη τα πιο Hot, απίθανα, μοναδικά άρθρα μας στο Inbox σας!